عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید

هر کیلو زعفران چند میلیون قیمت دارد؟

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران از ثبات قیمت طلای سرخ در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون حداقل قیمت هر کیلو زعفران ۷ تا ۸ میلیون تومان و حداکثر ۱۳ تا ۱۴ میلیون تومان است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر وی قیمت زعفران را تابع عرضه و تقاضا دانست و افزود: زمانی که عرضه محصول در بازار افزایش یابد و کششی برای خرید وجود نداشته باشد، بدیهی است که قیمت‌ها کاهش می‌یابد و با کمبود عرضه قیمت بالا می‌رود.

حسینی با اشاره به اینکه نوسان خاصی تا پایان سال در بازار متصور نیستیم، بیان کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونا، محدودیت سفرها، مراسم و مهمانی مصرف زعفران کاهش می‌یابد که با این وجود بازار التهاب چندانی نخواهد داشت.

عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: با وجود گسترش ویروس منحوس کرونا در کشورهای منطقه، قیمت زعفران تغییری نخواهد داشت چرا که صادرات روند عادی خود را دارد.

وی با بیان اینکه امکان بازاریابی بازارهای جدید صادرات وجود ندارد، گفت: با توجه به برگزار نشدن نمایشگاه بین المللی و عدم شرکت در این بازارها، همانند گذشته امکان بازاریابی وجود ندارد، به همین خاطر نمی‌توان انتظار جهش چشمگیر در صادرات را داشت. از این رو تا زمانی که محدودیت‌های کرونا در دنیا به پایان نرسد، نمی‌توان این انتظار را داشت.

وی سطح زیر کشت زعفران را ۱۲۰۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: با توجه به سطح زیرکشت پیش بینی اگر حداقل تولید ۴۰۰ تن باشد، اما آمار دقیق تولید را وزارت جهاد کشاورزی باید اعلام کند.

عضو شورای ملی زعفران در پایان با بیان اینکه ۲۰ درصد تولید زعفران در داخل کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد تولید زعفران باید تولید شود، زیرا همه ساله از این میزان صادرات و بخش کمی از آن استفاده می‌شود که برای توسعه بازارهای هدف از این است.

 

دنیای اقتصاد

ارسال نظر
آخرین اخبار